Nazgul
Squire
Squire
Posts: 12
Joined: Tue Aug 08, 2017 10:49 pm

Re: Patch 1.14 - Bugs

Fri Aug 11, 2017 7:08 pm

I really need active mine windows =3
 
User avatar
Black
Squire
Squire
Posts: 9
Joined: Thu Jul 27, 2017 8:24 am

Re: Patch 1.14 - Bugs

Fri Aug 11, 2017 8:13 pm

In server 38:
The quests such as Dungeons and Mines that does not work when you migrate. The ones that do not work at all, are the ones in the kingdoms starting area. These you can see on the map, but when you go there you cannot even see the dungeon or the mine.
On the other hand of this bug, i noticed that you can still see the exclamation symbol in the clouds where your old dungeons and mines were, that are in the previous kingdoms starting area.

Also the quest for binding your google play account does not work when you already have linked the account before.
Game: AOC ### Server: 38 Starfall ### Kingdom: Icarum ### House-Silver Fortress ###
In game tag: nl_balc
Image
 
Pat
Squire
Squire
Posts: 1
Joined: Thu Aug 10, 2017 3:12 pm

Re: Patch 1.14 - Bugs

Sat Aug 12, 2017 3:42 am

There's a lot of bug issue after migrate kingdom
1) There are some gold mine, lumber mills and dungeons shown on map(in my kingdom) cant be found when i reach the location !

2) Even there's still some visible gold mine for me to collect, whenever i click "send home", the wagon dont show up, which caused me unable to escort it and being robbed all the time !

3) Whenever i was dueled, the duel notification dont show up which and i was declared retreat frm the fight and lost stamina of all my heros !

These are the 3 major bug i've experienced after the patch, pls fix this ASAP !!!! Being unable to hit dungeons makes me unable to level up my heros
 
Dennis
Squire
Squire
Posts: 1
Joined: Sat Aug 12, 2017 10:31 am

Re: Patch 1.14 - Bugs

Sat Aug 12, 2017 10:37 am

I have started on the new server and i am facing the issue of being unable to see the Gold MInes, Lumbermill and dungeons in starting area.

I have not migrated before as no one is level 15 yet in the server and i have spoken to your contact me support where they request for screenshot.

After i provided they just disappeared.

Please assist as i have top up for the account and i cant proceed anymore due to lacking in resources to do anything.

I received a mail earlier saying the bug have been fixed but i still cant see the mines and dungeons when i go to the destination.
 
User avatar
Kirkis
Knight
Knight
Posts: 66
Joined: Thu Aug 10, 2017 12:21 am

Re: Patch 1.14 - Bugs

Sat Aug 12, 2017 1:28 pm

-Carts still invisible
-Game crashes during duels/siege
-Game crashes when I try to open house chat
-Sometimes crashes on global chat
Citizen of Wales and knower of nothing.
 
DeLoungville
Squire
Squire
Posts: 6
Joined: Sat Aug 12, 2017 1:35 pm

Re: Patch 1.14 - Bugs

Sat Aug 12, 2017 1:38 pm

Hey guys, I still can't see the quests in the athaly starting area since the migration. I'm losing ressources and experience every day, please fix this.
Also, I still haven't gotten my 1000 linari back so far, as you announced you would give back.
I've written a ticket ingame to the support, but they're not replying for 2 days straight now.
 
Hisoka
Baron
Baron
Posts: 107
Joined: Thu Jul 27, 2017 9:53 pm

Re: Patch 1.14 - Bugs

Sat Aug 12, 2017 5:14 pm

DeLoungville wrote:
Hey guys, I still can't see the quests in the athaly starting area since the migration. I'm losing ressources and experience every day, please fix this.
Also, I still haven't gotten my 1000 linari back so far, as you announced you would give back.
I've written a ticket ingame to the support, but they're not replying for 2 days straight now.

I got my linari back o,o did you press the collect in the mail lol
 
Hisoka
Baron
Baron
Posts: 107
Joined: Thu Jul 27, 2017 9:53 pm

Re: Patch 1.14 - Bugs

Sat Aug 12, 2017 5:14 pm

Bug: can now see the dungeons and minee BUT can not see the kingdom specific recruitment thing in acarum
Was athaly now im icarum and cant see the sylphian arch rec
 
DeLoungville
Squire
Squire
Posts: 6
Joined: Sat Aug 12, 2017 1:35 pm

Re: Patch 1.14 - Bugs

Sat Aug 12, 2017 5:42 pm

Hisoka wrote:
DeLoungville wrote:
Hey guys, I still can't see the quests in the athaly starting area since the migration. I'm losing ressources and experience every day, please fix this.
Also, I still haven't gotten my 1000 linari back so far, as you announced you would give back.
I've written a ticket ingame to the support, but they're not replying for 2 days straight now.

I got my linari back o,o did you press the collect in the mail lol


Nope, I saw the post ingame, but I did not receive linari back, and I still can't see the quests in the starting area, there are empty spots where the quests should be. It's getting a bit annoying that their support hasn't answered for 2 days now.
 
Parugeon
Knight
Knight
Posts: 58
Joined: Wed Aug 02, 2017 6:02 am

Re: Patch 1.14 - Bugs

Sun Aug 13, 2017 7:29 am

So after receiving updates that the bug causing disconnection during duels was fixed I thought sweet can participate again. First duel went well all but a little jumpy but was able to stay for the whole battle, second duel came around and this is where shit went sideways. Not only was it crazy laggy but almost non of my skills were usable. Tryed clicking to drop virions swordsman skill but for the first 3-4 attempts just succeeded in dropping the spell back onto the spellbar but when trying to activate Jacques firestorm ability it just shot a few off infront of him with out giving me the chance to target anything. Same happened with avalon his arrows just landed on him as soon as I clicked the skill...... Now on this account I play dwarf and have accepted that dueling is going to cost me troops however losing 85% of my army due to issues that were supposed to be fixed and the rebuild im now forced to build thanks to the stupidity of having a races main troops all be perma death you had better sort this out asap.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests